Перейти до TGS Grab Specialist

Заява про конфіденційність

Компанія TGS Vibro hammers & Power Packs, розташована за адресою Draaibrugweg 6 1332 AC Almere, відповідає за обробку персональних даних, як зазначено в цій заяві про конфіденційність.

Контактні дані:

https://tgs-vibro-hammers.com/

Draaibrugweg 6

1332 AC Almere

036-7410282

З спеціалістом із захисту даних TGS Vibro Hammers & Power Packs можна зв’язатися за адресою info@tgs-vibro-hammers.com

Персональні дані, які ми обробляємо:

TGS Vibro hammers & Power Packs обробляє ваші особисті дані, тому що ви користуєтеся нашими послугами та/або тому, що ви самі їх нам надаєте.
Нижче ви знайдете огляд персональних даних, які ми обробляємо:

- Ім'я та прізвище

- Номер телефону

- Адреса електронної пошти


Особливі та/або конфіденційні персональні дані, які ми обробляємо.

Наш веб-сайт і/або сервіс не збирають дані про відвідувачів веб-сайту молодше 16 років. Якщо у них немає дозволу батьків або опікунів. Однак ми не можемо перевірити, чи є відвідувач віком від 16 років. Тому ми радимо батькам брати участь у діяльності своїх дітей в Інтернеті, щоб запобігти збору даних про дітей без згоди батьків. Якщо ви впевнені, що ми зібрали особисту інформацію про неповнолітнього без цього дозволу, зв’яжіться з нами за адресою info@tgs-vibro-hammers.com, і ми видалимо цю інформацію.

З якою метою та на якій підставі ми обробляємо персональні дані.

TGS Vibro hammers & Power Packs обробляє ваші персональні дані для наступних цілей: - Щоб мати можливість зателефонувати або надіслати вам електронний лист, якщо це необхідно для надання наших послуг.

Як довго ми зберігаємо персональні дані.

TGS Vibro hammers & Power Packs не зберігає ваші персональні дані довше, ніж це суворо необхідно для реалізації цілей, для яких збираються ваші дані.


Передача персональних даних третім особам.

TGS Vibro hammers & Power Packs надає лише третім особам і лише якщо це необхідно для виконання нашої угоди з вами або для виконання юридичних зобов’язань.


Файли cookie або подібні методи, які ми використовуємо.

TGS Vibro hammers & Power Packs не використовує файли cookie або подібні методи.


TGS Vibro hammers & Power Packs також хоче зазначити, що ви маєте можливість подати скаргу до національного наглядового органу, Голландського органу захисту даних. Ви можете зробити це за наступним посиланням: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Як ми захищаємо персональні дані.

Компанія TGS Vibro hammers & Power Packs серйозно ставиться до захисту ваших даних і вживає належних заходів для запобігання неправильному використанню, втраті, неавторизованому доступу, небажаному розголошенню та неавторизованій модифікації. Якщо у вас є враження, що ваші дані не захищені належним чином або є ознаки неправомірного використання, будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки клієнтів або за адресою info@tgs-vibro-hammers.com

Зв'яжіться з нами TGS Vibro Hammers

TGS Vibro Hammers
Draaibrugweg 6
1332 AC Almere
The Netherlands
T: +31 - (0) 36 532 88 22 E: info@tgs-vibro-hammers.com
Menu
Contact
TGS Vibro Hammers
Draaibrugweg 6
1332 AC Almere
The Netherlands
+31 - (0) 36 532 88 22 info@tgs-vibro-hammers.com